"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

úterý 20. listopadu 2007

Pozvání

Drazí:)
přijměte, prosím, pozvání na "droboulinkou" oslavičku mých krásně zaoblených narozenin (šestka má takový moc pěkný tvar). A nejraděj bych je oslavila něčím zdraví prospěšným, takže vytáhněte už ze sklepa běžky, ze šuplíčku vosky, probuďte v sobotu ráno vaše drahé polovičky, kamarády, kamarádky... a potom šupajdy na vlak!
Odjíždí totiž 24.11. v 8:19 z hlavňáku či 8:30 z Kr. pole směr Nové Město na Moravě.

Na oslavu je třeba být řádně vybaven čepičkou s bambulkou, tu si prosím nezapomeňte.

A nebude-li dost sněhu (prý je tam 40 cm, ale kdo ví, jestli nám to neroztaje) půjdeme pěšky. Těším se a napište, jestli se na hlavňáku či ve vlaku setkáme..
Pápá Culda, Janička, Jaňula,...

PS: Doporučuju v Huse Lásky jedné plavovlásky, krásný představení! Byly jsme s Peťou a Marťou na premiéře, chtělo se nám tančit, zpívat, hrát si, smát se a blbnout celou první půlku představení. Druhá půlka mohla být krapánek svižnější, ale salát a dobroty po představení nám to vynahradily. V sobotu jsme si potom sjely největší kopec v Býkovicích na sáňkách a po tmě. Možná to spolu nesouvisí, ale určitě to do sebe zapadá!

3 komentáře:

HaWran řekl(a)...

běšky nebo pěšky :) škoda že v sobotu ráno budu v komatu po páteční noci a ještě k tomu neumim lyžovat (a v sobotu rano asi ani chodit). Přeju všechno nejlepší k narozkám!!!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Jani, tady sestra, ja to z Brazil nestiham:-) ...tak si bezky uzijte a nase narozky oslavime spolu az dojedu, jo?

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Culdi a Lindi,

oběma přeju dodatečně k narozeninám - hlavně abyste si uměly stále užívat života naplno jako v dnešních šesta... :) Docela mě jímá nostalgie, když si uvědomím, čím jsem TEHDY žila :))). Ale to, co žiju teď, je taky nádherný. Ne že by to nemohlo být lepší (to bychom nesměli být v ČR ;)), ale užívám si teď rodičovství plnými doušky. Však si přijďte někdy "ochutnat", ať se natěšíte na to, co vás čeká :))))))))

Moc pozdravů i od mých chlapů (jeden tu už hajinká, druhý si politikaří v Praze :)) D.