"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

sobota 21. března 2009

Příšerky na bále

Příšerky byly na bále. Příšerný bál pořádala Adamsnovic rodina a na něm jsme zkrátka nemohly chybět. A vskutku jsme neprohloupily. Mě zpočátku nejvíce uchvátily místní lidové ceny příšerných potravin. Chlebík s česnekajdou za 5 Kč, buchtička za 10 Kč, minerálka za 10 Kč, vínečko za 15 Kč nebo tak nějak... Příšla jsem totiž naprosto vyhladovělá z porodního sálu. Čtyři chlebíčky s pomazánečkou to spravily.
Množství příšer naprosto předčilo všechna moje očekávání. Víly, upíři, upířice, čerti, Václav Klaus - ten byl obzvláště odporný, mrtvé nevěsty, oběšenci, čarodějnice, drak, nejrůznější havěť, mrtvolky a podobné nestvůrky řádily na bále jako pominutí.


Příšerná jsem byla i já:



Příšerné jsme byly všechny:



Fotodokumentace ZDE.

Všem příšerám Good night! J.

1 komentář:

Tashi řekl(a)...

Culdo, byl to opravdu vypečený večírek (tedy vlastně příšerný). Tak třeba zase na tom dalším Cofferightu:
http://www.coffeespecialist.cz/coffeeright-iii--210.html